Notícies i actualitat

El Consell Insular rep del Govern un milió d’euros de deute pendent, que es destinarà a pagar factures de proveïdors i convenis de benestar social

Data : 07/02/2012

El Govern Balear pagarà aquesta setmana al Consell Insular de Menorca un milió d’euros de deute pendent, mitjançant un confirming. Així ho va comunicar el mateix vicepresident econòmic de l’Administració autonòmica, Josep Ignasi Aguiló, a la consellera de Serveis Generals, Innovació i Treball, Pilar Pons, durant la seva visita a Mallorca.

D'aquesta manera el Consell Insular podrà destinar aquests doblers a pagar proveïdors pendents de cobrar des de fa mesos. “La nostra prioritat serà distribuir aquesta quantitat de doblers per ordre de antiguitat i urgència”, explica la consellera Pilar Pons.

Aquesta reunió és una més dels contactes que manté contínuament la consellera Pilar Pons amb el Vicepresident econòmic del Govern Balear per intentar resoldre el pagament del deute pendent de l'Administració autonòmica amb el Consell Insular de Menorca.

Així mateix, la consellera valora positivament el fet de que el Govern Balear manifesti el seu compromís en fer front al deute pendent que té amb el Consell Insular, tot i sent conscients de que és una tasca molt complicada. “Estem fent tots els esforços i gestions necessàries per intentar normalitzar al més aviat possible l'estat dels comptes del Consell Insular de Menorca.”, explica Pilar Pons.

Maó, 7 de febrer de 2012

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS