El Consell Insular ha actuat i actuarà sempre per garantir la seguretat i els drets dels menors

Data : 20/02/2020

Des del Consell Insular manifestem que la protecció i la defensa dels menors és una prioritat màxima i apel·lem a la corresponsabilitat de totes les administracions, així com també de tots els cossos de seguretat, els mitjans de comunicació i de la societat, per garantir la seva seguretat. Reiterem públicament la nostra sensibilitat, preocupació i responsabilitat davant els possibles casos de corrupció de menors.

A dia d’avui, amb la informació de la qual disposam, reafirmam que la institució insular ha actuat amb responsabilitat i diligència, tot recordant que, gràcies a les denúncies interposades pel mateix Consell Insular davant els cossos i forces de seguretat, la setmana passada es va produir la detenció dels presumptes agressors en el marc d’una investigació que encara no ha conclòs. Aquestes denúncies han motivat la publicació d’una sèrie d’informacions que deixen entreveure una problemàtica que pot transcendir els fets concrets i que requereix de la màxima coordinació i contundència d’acció.

Per aquest motiu, des del Consell Insular convocarem a tots els possibles agents implicats, des de centres educatius fins a cossos de seguretat, passant per administracions locals, entre d’altres, amb l’objectiu de fer un front comú per garantir la seguretat i els drets dels nostres menors.

Per acabar, reiterem que hem actuat de manera contundent, ferma i valenta. Una fermesa i una contundència que seguirà sent l’eix de la nostra acció i que, si és necessari, ens portarà a assumir i/o exigir les responsabilitats que pertoquin.


Maó, 20 de febrer del 2020


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Benestar Social
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS