Renovació del contracte de l’aparcament públic de Punta Nati

Data : 14/02/2020

La consellera de Mobilitat, Francesca Gomis, i el propietari del terreny del pàrquing de Punta Nati, Gonzalo de Olives, han signat aquesta setmana la renovació del contracte de lloguer d’aquesta propietat. Es tracta d’una porció dels terrenys de la finca Torre Vella amb una densitat de 6.505 metres quadrats.

L’objectiu d’aquest contracte és vetllar per la seguretat viària, ja que en època estival el nombre d’usuaris és elevat i es requereix una actuació per evitar problemes de seguretat viària pels vehicles d’emergència com per als visitants de la zona. Durant els últims 5 anys ha servit per acollir aproximadament 184 places de vehicles, 2 places de vehicles per a discapacitat i 2 microbusos.

Fins ara només s’utilitzava la meitat de la propietat però, ara, per a millorar les prestacions del pàrquing, està previst habilitar tot el terreny per aquest ús i, així, ampliar i duplicar la capacitat del pàrquing ja existent. Els costos que es derivin de les actuacions necessàries per portar a terme aquesta actuació seran assumits pel Consell Insular.

La vigència del contracte és de quatre anys, prorrogable per un any més.


Maó, 14 de febrer del 2020

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS