Notícies i actualitat

Tornen els cursos presencials del Pla +TIC Menorca

Data : 13/11/2015

El Consell Insular de Menorca reiniciarà des d’aquest mateix mes de novembre els cursos presencials del Pla +TIC Menorca, per tal de facilitar i fomentar l’ús de les TIC entre les empreses i els professionals de l’illa, gràcies a l’acord de col·laboració signat amb el Govern Balear.

Així, des de la direcció insular de Joventut, Ocupació i Innovació s’han programat 3 noves accions formatives gratuïtes, adreçades prioritàriament a petites empreses, microempreses i autònoms de Menorca, que també compten amb la col·laboració de PIME, CAEB, Joves Empresaris i de la Fundació Bit. Els cursos que s’ofereixen en les properes setmanes són els següents:

Taller: localització i gestió de dades a través d’internet per a negocis turístics
24 i 25 de novembre de 2015, de 16 a 20h.
Lloc: seu del Consell Insular (Maó)

Eines 2.0 per a la gestió de tasques, col·laboracions i projectes
26 de novembre; 1, 3, 10 i 15 de desembre de 2015, de 17.30 a 20.30h.
Lloc: seu del Consell Insular (Maó)

Curs: Taller de creació de la teva pàgina d'empresa a Facebook
30 de novembre; 2, 9, 14 i 16 de desembre de 2015, de 17.30 a 20.30h.
Lloc: edifici Pau Seguí (PIME Ciutadella).

Les inscripcions es poden sol·licitar a través del web www.formaciotic.cime.es, on també s’hi troba més informació de cada un dels cursos.

Paral·lelament, segueix disponible l’opció de formació online a través dels videocursos de la plataforma del Pla +TIC online: http://mesticmenorca.witcamp.com/Més informació a:
www.formaciotic.cime.es
http://mesticmenorca.witcamp.com/


Maó, 13 de novembre de 2015


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS