Oberta la convocatòria de co-exposició de la Fundació Foment del Turisme de Menorca

Data : 10/02/2020

Després de la bona acollida de l’any anterior, la Fundació Foment del Turisme de Menorca ofereix i facilita un any més la possibilitat a empreses i entitats de Menorca a participar com a co-expositor a grans fires europees. A través d’aquesta actuació, la Fundació Foment oferirà acompanyament a les empreses que hi participin amb l’objectiu de millorar la projecció exterior i ampliar les seves línies de negoci.

El principal avantatge per a les empreses participants és que la Fundació Foment les integra dins el seu estand -amb bona visibilitat dins la fira- i s'ocupa del servei logístic. Així, la Fundació Foment s'encarrega de la contractació dels espais, la construcció i decoració de l’estand general, l’habilitació del mòdul específic de cada empresa, la tramesa del material promocional i l’acreditació dels participants.

Per la seva banda, les empreses i entitats hauran de fer una aportació econòmica, simbòlica en comparació al cost que suposa participar en un certamen d’aquestes característiques, per tal de cobrir una petita part de les despeses derivades de la contractació d’aquests espais. L’adjudicació de places es farà per ordre de recepció de sol·licituds.

La convocatòria per participar com a co-expositor a les primeres fires es troba ja oberta i el termini per presentar sol·licituds finalitza el 12 de febrer. Es tracta de dues fires generalistes enfocades al mercat nacional, B-Travel i Expovacaciones, a l’espera de noves incorporacions. D’aquesta manera, es confirma la possibilitat a empreses i entitats a participar a dues de les fires nacionals on el públic assistent mostra un interès molt elevat per Menorca. Cal recordar que ambdues fires estan adreçades al públic final, cosa que permet arribar als visitants que ja tenen previst viatjar a Menorca o que estan en procés de valoració.

Les fires
La fira B-Travel se celebra els dies 27, 28 i 29 de març a Barcelona. La temàtica de la fira és generalista i els assistents es divideixen entre el 50% que coneix molt bé la nostra illa i cerquen productes i activitats noves, i el 50% que encara no la coneix i vol rebre informació de primera mà.

La fira Expovacaciones se celebra els dies 24, 25 i 26 d’abril a Bilbao. Es tracta d’una altra fira generalista i es troba entre les més destacades a nivell nacional. En aquest cas, els visitants acostumen a sol·licitar informació més específica de Menorca i tenen un alt coneixement de l'illa.

Maó, 10 de febrer de 2020.

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2
Departaments
Presidència
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS