Oferta de contracte menor: Servei d’organització i gestió d’unes colònies d’estiu per a l’any 2020

Data : 07/02/2020

El Consell Insular de Menorca ha obert una nova convocatòria d’oferta de contracte menor per tal d’assignar l’encàrrec de serveis per a l’organització i gestió d’unes colònies d’estiu amb la denominació «Aventura i Esports» a Biniparratx. Aquesta activitat està promoguda per l’INJOVE i tindrà lloc entre els dies 13 i 19 de juliol del 2020, ambdós inclosos.

Es tracta d’unes colònies adreçades a joves d’entre 12 a 14, amb un màxim de 54 persones. El campament està pensat com un espai lúdic on es proposen activitats esportives, excursions, festes temàtiques, balls i cançons, teatre... En tot cas, les activitats de temps lliure infantil i juvenil han d’adequar-se a la normativa reguladora en matèria de joventut de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i del Consell Insular de Menorca.

Per a més informació sobre aquesta oferta podeu consultar les bases al web del Consell Insular (www.cime.es) o de l’INJOVE (www.injovemenorca.com), o us podeu adreçar a l’INJOVE a través de la següent adreça electrònica info@injovemenorca.com o al telèfon 971 365 073.

Maó, 7 de febrer del 2020


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS