Notícies i actualitat

Gestió eficient: El Consell crea 10 places per a discapacitats intel·lectuals amb la mateixa partida econòmica

Data : 02/02/2012El Consell Insular de Menorca ha pogut crear deu places per a discapacitats intel·lectuals al centre Carlos Mir amb la mateixa partida econòmica. Així ho ha explicat avui la consellera de Benestar Social i Joventut, Aurora Herráiz.

Aquesta iniciativa ha estat possible després que set usuaris del centre de dia des Milà -gestionat per la Fundació per a Persones amb Discapacitat- hagin retornat al centre de Trepucó -gestionat directament pel Consell Insular, deixant buides, per tant, set places a Es Milà.

Aquestes set places més tres de nova creació s'ha traslladat al centre Carlos Mir -gestionat per la Fundació per a persones amb Discapacitat.

El resultat d'aquesta reordenació és que amb la mateixa partida econòmica s'han pogunt crear deu places noves per al centre Carlos Mir.

“L'objectiu d'aquest Consell Insular és que amb els mateixos recursos econòmics i si podem optimitzant encara més les partides, beneficiam als usuaris d'aquests centres i per tant a la societat en general”, explica Herráiz.

Maó, 2 de febrer de 2012


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS