El Consell Insular convoca, un any més, els ajuts per a entitats que presten serveis socials

Data : 05/02/2020

El departament de Benestar Social ha obert, un any més, la convocatòria d’ajuts destinada a entitats privades sense afany de lucre que desenvolupin programes d’atenció a persones en l’àmbit social. Aquestes ajudes es convoquen per tercer any consecutiu, i la dotació pressupostària és de 160.000€. L’import màxim al qual pot optar una entitat és de 40.000€ i les actuacions objecte de subvenció s'han d’haver desenvolupat durant l’any 2019.

La finalitat d’aquestes ajudes és el finançament de projectes i d’activitats de serveis socials en l’àmbit de Menorca que contribueixin a fomentar l’autonomia personal, la qualitat de vida i el benestar social en el camp de la dependència, la promoció de l’autonomia de les persones majors, la pobresa, la malaltia crònica i l’atenció a la família.

Com a novetat d’enguany, en què el Consell Insular compta amb les competències en matèria de polítiques de gènere i dona i LGTBI, també s’hi podran acollir les entitats que desenvolupin projectes i activitats destinades a fomentar la igualtat entre homes i dones, i la inclusió social de les persones LGTBI. D’aquesta manera, la institució insular vol seguir fent passes cap endavant per aconseguir una societat plenament inclusiva i eliminar qualsevol discriminació per raó d’orientació sexual, identitat o expressió de gènere.

Les sol·licituds s’han de presentar formalitzades electrònicament abans del 12 de març a: www.cime.es
Maó, 5 de febrer del 2020


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Benestar Social
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS