Inventem un cap de setmana, colònies as Torretó (ALTERNANITS 2019-2020)

Data : 04/02/2020

Aquest cap de setmana és va dur a terme, a la casa de colònies es Torretó, a Ciutadella, les segones colònies temàtiques del programa AlternaNits 2019-2020: anomenades “Inventem un cap de setmana”, organitzat per l'INJOVE per gaudir d'activitats culturals, lúdiques i educatives.

Un total de 28 joves van gaudir de manera totalment gratuïta d'un cap de setmana temàtic, ple d'activitats i emocions que s'inicià el dissabte dia 1 a les 9h fins el diumenge dia 2 de febrer a les 17h.

La proposta del cap de setmana va oferir als joves l'oportunitat d'endinsarse en el coneixement de costums i creences diferents mitjançant fragments literaris del llibre «Vaques, porcs, guerres i bruixes» de’n Marvin Harris. Arrel del diàleg generat es van crear petites escenificacions teatrals.

Al fosquet van observar el cel descobrint les zones que comprenen un grup arbitrari de estels fixes i la regió que els envolta a partir de l'esbòs del propi cel. L’objectiu es entreveure que hi ha una ciència que estudia l’origen, l’evolució, la composició, la distància i el moviment de tots els cossos celestes i de la matèria dispersa de l’univers que pot ser plasmat amb unes pinzellades, pròpies, úniques i originals.

Vam comptar amb la col·laboració de Fàtima Anglada, Paola Cibin i Mariana Figueroa que van participar amb tots els joves mitjançant teatre, expressió cultural, lectura etc.

Els participants van poder gaudir de moltes altres activitats lúdiques acompanyades sempre d’àpats amb productes de proximitat i ecològics.

El proper campament està previst pel dies 14 a 15 de març a Sa Vinyeta, amb el tema «Art Urbà». Enguany es duran a terme 4 activitats de cap de setmana.

El programa Alternanits comprèn un ampli ventall d'activitats d'oci saludable i està dirigit a joves de 12 a 30 anys. Amb aquesta són ja onze edicions realitzades satisfactòriament i amb un nombre creixent de participants.

El programa Alternanits està finançat pel Consell Insular de Menorca (CIMe), el PNSD del Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social, amb l’organització de l’INJOVE i compta amb la col·laboració de tots els ajuntaments de Menorca.

Vegeu les imatges adjuntes de l'activitat.

Per a més informació podeu contactar amb:
www.alternanits.com
info@injovemenorca.com
971 365 073

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2Foto 3
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS