Inicia el primer Ple del Consell de Serveis Socials de la legislatura

Data : 31/01/2020

Aquesta setmana s’ha celebrat el primer Ple del Consell de Serveis Socials d’aquesta legislatura encapçalat per la consellera de Benestar Social del Consell Insular, Bàrbara Torrent. Durant el transcurs de la sessió, s’ha presentat la memòria del Consell de Serveis Socials de Menorca (CSSM) de l’any 2019, s’ha fet un repàs dels projectes i actuacions previstes dins el mateix departament de Benestar Social per a l’any 2020; s’han presentat les actuacions de la Conselleria d’Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears, així com algunes relatives a temes de salut.

S’espera que el CSSM serveixi de base per a l’intercanvi d’opinions i punts de vista dels professionals representants de les entitats, públiques i privades, els quals tenen l’oportunitat d’exposar la situació actual dels col·lectius als quals representen, i posar de manifest les principals necessitats socials detectades, així com també les fites assolides.

El Ple està compost per representants del Consell Insular en matèria de serveis socials, ocupació, educació, cultura i esports i habitatge. A més, compta amb representants de tots els ajuntaments de Menorca, de la Conselleria del Govern, del SOIB i de l'IB-Salut. Així mateix, també estan representades la majoria de les entitats i associacions de Menorca que treballen en benefici de les persones i, especialment, dels col·lectius més vulnerables.

Maó, 31 de gener de 2020.

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Departaments
Benestar Social
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS