La rehabilitació de l’antiga Farmàcia Llabrés entra a la seva fase final

Data : 29/01/2020

La rehabilitació de l’antiga Farmàcia Llabrés es troba ja en la seva fase final. Així ho ha pogut constatar avui la Presidenta del Consell Insular i de la Fundació de Discapacitats, Susana Mora, acompanyada per la batlessa de Ciutadella, Joana Gomila, i la consellera de Benestar Social del Consell Insular, Bàrbara Torrent, durant la seva visita a l’emblemàtic edifici de Ciutadella.

La rehabilitació de l’immoble, que està declarat com a Bé d’Interès Cultural i Bé Catalogat, s’ha portat a terme per la Fundació Hesperia entre els anys 2016 i 2019, i durant els últims mesos s’ha anat incorporant el mobiliari interior. Aquesta última fase executada ha estat finançada pel Consell Insular a través de la Fundació de Discapacitats amb una aportació de 80.000€ i per Hesperia amb una aportació de 30.000€.

Està previst que durant el mes de febrer la Junta de la Fundació de Discapacitats, òrgan titular d’aquest projecte, decideixi el pla d’usos que ha de regir la Farmàcia Llabrés. Una vegada decidit i aprovat el pla d’usos podrà seguir endavant amb l’última fase del projecte.

La Presidenta del Consell Insular i de la Fundació de Discapacitats, Susana Mora, ha celebrat que el projecte es trobi en la seva fase final, ja que ens permet recuperar part del patrimoni cultural i històric del poble de Ciutadella, però també del patrimoni artístic, ja que es tracta d’un dels pocs edificis modernistes de la nostra illa.

Maó, 29 de gener del 2020.

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2Foto 3Foto 4
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS