Oferta de contracte menor: Coordinació insular del projecte educatiu ‘Un Estiu per Créixer’

Data : 29/01/2020

L’any passat es va posar en marxa el programa d’aprenentatge no formal ‘Un estiu per créixer’ impulsat pel Consell Escolar de Menorca amb el suport del Consell Insular i la col·laboració dels ajuntaments de Maó, Ciutadella, Alaior i Es Mercadal. Es tractava d’una nova opció de lleure i formació que segueix la metodologia de l´Aprenentatge-Servei destinada a joves d’entre 14 i 17 anys.

El programa consisteix en què els joves puguin conèixer un ofici o servei del seu municipi col·laborant amb les entitats del seu municipi: comerços, associacions, empreses, serveis... Aquesta col·laboració es fa a través d’accions esportives, educatives, culturals, socials, ambiental, turístiques...

Entre els propòsits del projecte es troben la millora del rendiment educatiu de l’alumnat d’ESO; configurar itineraris vitals personalitzats; augmentar la relació entre els objectius dels centres educatius i la pràctica d’un temps lliure més educatiu i cultural; i obrir un ventall d’experiències educatives, culturals i socials que facilitin la integració del jovent adolescent a les xarxes associatives locals.

Després de l’èxit obtingut l’any passat, i per tal de donar continuïtat a aquest projecte, el departament d’Educació del Consell Insular ha considerat necessari, per tal de garantir la qualitat del programa, la contractació del servei de coordinació insular, a fi de gestionar les tasques que se’n deriven.

Entre les principals funcions a desenvolupar es troben liderar la planificació, organització i gestió de les tasques i els recursos necessaris per al desenvolupament de la segona edició del programa, coordinar l’acció entre els diferents coordinadors municipals, i avaluar les fases d’execució del projecte i els resultats.

Els interessats en aquesta oferta de treball poden consultar les bases al tauler d’anuncis del web del Consell Insular.


Maó, 28 de gener del 2020


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS