Menorca s'alia amb Turespaña per optimitzar la promoció

Data : 22/01/2020

La Fundació Foment del Turisme de Menorca crearà una xarxa d’acció promocional amb les principals OET europees per generar un major impacte en els mercats d’origen.

Susana Mora: “Tota la feina que fem en promoció turística va encaminada a millorar la visibilitat i la notorietat de la marca Menorca. Estic convençuda que aquest és el camí per continuar creixent i per consolidar la nostra marca com una de les més valuoses”.


La Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) crearà una xarxa d’acció promocional amb les oficines espanyoles de turisme dels mercats emissors més importants a fi de dissenyar i executar les actuacions que resultin més efectives per mobilitzar la demanda i incentivar la comercialització de la destinació.

Amb aquest objectiu, el personal de la FFTM s’ha reunit durant la primera jornada de FITUR amb els responsables d’algunes de les principals OET europees, una ronda de contactes que continuarà demà i en la qual també s’inclourà una trobada amb l’oficina de Nova York.

Des de la FFTM es considera estratègic reforçar la col·laboració amb Turespaña per assegurar una major penetració en mercats tradicionals com el britànic, l’alemany, l’italià o el francès i també per explorar la resposta de mercats interessants per a Menorca com el portuguès, l’austríac, el polonès o l’irlandès.

Durant la primera jornada, s’han reunit amb els responsables de les delegacions de Londres, París, Viena, Varsòvia i Dublín. Tots ells han confirmat l’atractiu de la marca Menorca, associada generalment als conceptes de qualitat i sostenibilitat, i s’han mostrat interessats en organitzar accions, majoritàriament de caire experiencial, al llarg d’aquest any.

Demà serà el torn de les OET de Lisboa, Munich, Milà, Frankfurt i també Nova York, mercat que ha mostrat un interès creixent per Menorca en els darrers dos anys.

“Tota la feina que fem en promoció turística va encaminada a millorar la visibilitat i la notorietat de la marca Menorca. Tenim una base sòlida: som una destinació de qualitat i sostenible, tenim els valors més cercats avui dia i ens els reconeixen. A més, estem creant al voltant dels mateixos tota una oferta que ens fa guanyar en competitivitat i que té en la natura, els esports, el patrimoni i la gastronomia els seus principals actius. Estic convençuda que aquest és el camí per continuar creixent i per consolidar la marca Menorca com una de les més valuoses dins l’àmbit turístic”.
Susana Mora Humbert
Presidenta del Consell i de la FFTM

Aquesta via se suma a altres iniciatives per guanyar pes en els principals mercats, entre les quals es compten les campanyes directes i a través d’OTAs basades en la tecnologia big data, l’assistència a fires generalistes, especialitzades i a workshops i el reforçament de les línies de col·laboració amb companyies aèries i touroperadors per millorar la connectivitat amb les principals ciutats europees, entre d’altres.

La primera jornada de FITUR, que celebra la seva 40a edició del 22 al 26 de gener a Feria de Madrid, ha deixat també les primeres impressions sobre la temporada 2020. Precedida per la fallida de Thomas Cook i marcada per la incertesa que provoquen factors com el Brexit o la competència de països del nord de l’Àfrica i la Mediterrània oriental, la pròxima temporada es tendeix a valorar amb prudència. Més encara quan a aquestes alçades no es disposa de dades determinants sobre quin serà el comportament dels turistes, que cada any reserven i compren més tard les seves vacances. Tot i això, hi ha una percepció compartida que apunta a un certa confiança en la temporada que ve.

Maó, 22 de gener de 2020.

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2Foto 3Foto 4Foto 5
Departaments
Presidència
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS