Nova edició de les jornades STEM Talks Menorca

Data : 22/01/2020

El Conseller de Cultura, Educació, Joventut i Esports, Miquel Àngel Maria, i la directora del Centre Bit Menorca, Carmen Crespo, han presentat avui les jornades STEM Talks, acompanyats pel seu co-organitzador i membre del Google Developers Group, Àlex Alemany. Aquesta serà la quarta edició, i estan coorganitzades pel Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca i el Centre Bit.

El STEM Talks són trobades de divulgació científica i tecnològica que es realitzen arreu del món i que a Menorca, en concret, són promogudes pel Google Developers Group. Aquestes jornades pretenen apropar al gran públic les qüestions més actuals sobre el desenvolupament tecnològic i les seves aplicacions. Són dues jornades que volen mostrar al gran públic alguns dels principals avanços científics i tecnològics, perquè la gent pugui valorar el que s’està aconseguint gràcies a la recerca i a la feina de grans experts i els seus equips d’investigació.

Enguany com a novetat, així com ha explicat el conseller, Miquel Àngel Maria, també s’ha volgut fer èmfasi sobre l’ús què feim de la tecnologia, i sobre l’impacte que aquesta té sobre les nostres vides i les nostres relacions. En aquest sentit, s’ha volgut incloure una ponència a càrrec de l’expert en educació i cultural digital, Jordi Jubany, qui a més a més de fer una conferència, realitzarà un qüestionari a tots els participants a les jornades, i al final farà una reflexió sobre el que es desprèn de les respostes que hagi aportat cadascú.

Les jornades tindran lloc els dies 23 i 24 de gener al Centre Bit d’Alaior, i consistiran en un seguit de conferències i col·loquis amb docents universitaris i professionals de les noves tecnologies i la ciència. La participació en aquestes jornades és lliure i gratuïta. Els ponents

Els ponents dels STEM Talks Menorca 2020 són:
- Inés Huertas, experta en big data, coordinadora de Rladies.
- Almudena Fernández Tourné, cloud solution architect a Microsoft.
- Sergio Guerrero, estratega en tecnologías de industria de gobierno en Europa per a Microsoft.
- Andrés Leonardo Martínez Ortiz, membre de the Google engineering team, liderant Google Cloud Ecosystem Program a Europa.
- Lluís Torner, fundador i director d’ICFO.
- Pere Puig, catedràtic d’estadística i investigació operativa a la Universitat Autònoma de Barcelona.
- Loren Carrasco, directora de l’Escola Politècnica Superior de la UIB.
- Josep Fernández, degà de la Facultat d’Informàtica de Barcelona a la Universitat Politècnica de Catalunya.
- Jordi Jubany, formador i assessor en competència, cultura i ciutadania digital pel departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.
- Verónica Rodríguez, especialista en realitat virutal, transmedia storytelling i branded content, organitzador de xR World Madrid.

Tota la informació està disponible al web http://stem.gdgmenorca.com.

Maó, 22 de gener de 2020


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS