La FFTM referma la seva aposta per l'Europa Central

Data : 15/01/2020

La participació a les fires d’Stuttgart, Utrecht i Viena forma part de l’estratègia per millorar la visibilitat de Menorca en tres mercats interessants des del punt de vista de la diversificació, la desestacionalització, la capacitat de despesa i el respecte per la natura.

L’activitat de la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) a l’inici d’aquest any està sent molt intensa. A la presència a Madrid Fusión i l’imminent inici de FITUR (22-26/01), suma l’assistència a tres destacades fires de l’Europa Central: CMT Fahrrad & Wandern (Stuttgart, Alemanya • 11-12/01), Vakantiebeurs (Utrecht, Holanda • 15-19/01) i Ferien Messe (Viena, Àustria • 16-19/01).

Aquestes accions formen part d’un calendari promocional que inclou, entre altres iniciatives, l’assistència a fires generalistes i especialitzades, la participació a workshops i presentacions, la posada en marxa de campanyes multimercat a través d’OTA’s, la programació de viatges de premsa i de familiarització i l’execució d’acords de màrqueting amb companyies aèries i touroperadors.

Més presència a l’Europa Central
En la cerca de la necessària diversificació dels fluxos turístics, la FFTM manté la seva aposta per reforçar la visibilitat de Menorca als països de l’Europa Central, una decisió avalada per la bona resposta obtinguda en anteriors exercicis i que s’ha traduït en la consecució de registres positius de mercats interessants com l’alemany, el suís o l’austríac.

Més enllà de l’ampliació del nombre de països emissors i, per tant, de la reducció del risc que comporta la dependència, l’interès per captar aquests turistes radica en el potencial desestacionalitzador, l’elevada capacitat de despesa i el respecte per la naturalesa que els caracteritza.

En aquestes cites europees, la FFTM se centra en promocionar aquells productes que aporten diferenciació a la destinació, com són l’esport, el patrimoni, la gastronomia i la natura, aspecte aquest darrer en què s’inclouen tant els espais naturals que la situen com una illa ideal per al turisme actiu com les cales i platges que la singularitzen entre les altres regions mediterrànies.

Preludi de FITUR
Després de les fires d’Stuttgart, Utrecht i Viena, i de la participació per primera vegada a Madrid Fusión, la FFTM estarà present, un any més, a una de les fires més importants del circuit internacional: FITUR. L’agenda de reunions inclou contactes amb els principals operadors turístics –companyies aèries, touroperadors, agències i portals- i oficines espanyoles de turisme dels mercats prioritaris amb la intenció
d’establir acords de col•laboració que siguin beneficiosos per a la comercialització de Menorca.

Maó, 15 de gener del 2020.

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2
Departaments
Presidència
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS