Notícies i actualitat

El Consell i la Fundació Foment del Turisme de Menorca s'han implicat des del primer moment per donar continuïtat a la Menorca Maxi

Data : 09/11/2015

Des del Consell Insular de Menorca i la Fundació Foment del Turisme de Menorca es vol manifestar el següent en relació a la decisió dels armadors d’ajornar la tercera edició de la Menorca Maxi:

- Sempre, des del primer moment, hem fet feina perquè la regata Menorca Maxi tingués continuïtat i el port de Maó es consolidés com a seu del prestigiós circuit internacional dels velers Wally.

- Prova d’això és que la presidenta del Consell, Maite Salord, i la consellera de Promoció Turística, Maria Sellarès, es van reunir el passat 5 d’agost amb el senyor Alberto Palatchi, artífex de la regata a Menorca, per expressar el total suport a la continuïtat de l’esdeveniment esportiu i l’absoluta disposició per organitzar-ne la tercera edició.

- L’ajornament de la celebració de la Menorca Maxi ha estat una decisió adoptada unilateralment pels armadors davant la impossibilitat de reforçar la regata amb les embarcacions de major i menor eslora –J i Mini Maxis, respectivament per exigències del calendari internacional.

- Malgrat aquest contratemps, des del Consell i la fundació hem decidit centrar tots els esforços per fer possible la celebració d’una nova edició el 2017, una opció que els armadors veuen amb bons ulls. De fet, ja es treballa colze amb colze amb els promotors de la regata perquè sigui una realitat d’aquí a dos anys. La unitat política i social serà una condició indispensable per assolir-ho.

- Des del Consell i la fundació apostem fermament per promocionar esdeveniments esportius de transcendència internacional, no solament per l’impacte econòmic directe que tenen sobre l’economia local, sinó per ser pols d’atracció d’un turisme de qualitat i alt poder adquisitiu que prestigia i casa a la perfecció amb els valors de la nostra illa, a més de ser un producte d’elevat potencial desestacionalitzador.

- Finalment, des del Consell i la fundació volem agrair la feina feta pel Club Marítim de Maó per situar Menorca en el circuit internacional de la vela, no solament per la implicació en l’organització de les dues edicions de la Menorca Maxi, sinó també per fer possible que el setembre de l’any que ve el port de Maó sigui escenari de la competició més important del món de vela de creuer: la Transpac52 Super Series.

Maó, 9 de novembre de 2015

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS