Notícies i actualitat

L’equip de govern insular ha aprovat els pressupostos per a 2012 sense cap al·legació

Data : 26/01/2012L’equip de govern del Consell Insular de Menorca ha aprovat els pressuposts per a 2012 sense que s’hagin presentat al·legacions en el termini legal d’exposició pública i que va acabar el passat 18 de gener.

El 23 de gener s'envià al BOIB l’edicte on es certifica que no s’han presentat cap suggeriment ni reclamació. El pressupost del Consell Insular segueix així la tramitació ordinària per a la seva vigència. Cal remarcar que als dos darrers pressuposts sí que es van presentar al·legacions.

“Des de la conselleria de Serveis Generals fem una valoració positiva d'aquest fet, cosa que posa de manifest que els pressuposts donen la cobertura necessària per poder atendre les necessitats de l'administració insular”, explica la consellera Pilar Pons.

“Són una mostra de la feina ben feta. Els primers pressuposts elaborats pel nou equip de govern demostren del compromís adquirit amb la ciutadania, un equip de govern que s'esforça i treballa en benefici dels menorquins i menorquines, amb coherència i rigurositat”, afegeix.

S’ha de recordar que, entre d’altres qüestions, els pressuposts per a 2012 preveuen un augment de la partida de benestar social del 4,3% i del 0,3% per a turisme. És a dir, volen potenciar el motor de l’economia menorquina perquè pugui esdevenir un revulsiu per a la resta de sectors i a la vegada suposen un compromís amb els col·lectius més vulnerables en aquests temps de dificultats socioeconòmiques.


Maó, 26 de gener de 2012


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS