Notícies i actualitat

El Consell col·labora amb la comunitat britànica perquè els joves de Menorca millorin el seu anglès a l’illa del Rei.

Data : 26/01/2012

El Consell Insular de Menorca ha arribat a un acord amb la comunitat britànica perquè els joves illencs d'entre 12 i 16 anys rebin un curs d'immersió lingüística en anglès a l'Illa del Rei entre el 8 i el 15 de juliol d'enguany amb la finalitat de que puguin millorar el seu nivell de coneixement d'aquest idioma.

Així s'ha acordat avui en una reunió que ha tingut lloc al Consell Insular entre la cònsul britànica Deborah Hellyer, la directora d'Injove, Mandi Seguí, i el conseller de Projectes, Luis Alejandre.

Dintre d'aquest projecte Injove -entitat adscrita a la conselleria de Benestar Social i Joventut- s'ocuparà de l'estància i manutenció tant dels joves estudiants com del professorat: tres mestres d'anglès i un monitor socorrista.

Per la seva part, la comunitat britànica col·laborarà amb aquesta experiència amb tres persones més que reforçaran les tasques del professorat. Està previst que al mes de maig s'informi als centres educatius de Menorca d'aquesta convocatòria amb 32 places.

La filosofia d'aquest projecte -que ja s'havia organitzat en el passat amb algunes variacions- és que els joves convisquin i realitzin un conjunt d'activitats lúdiques íntegrament en anglès. Excursions, gincanes, costums angleses i jocs diversos formaran part del programa d'aquest curs d'immersió lingüística.


Maó, 26 de gener de 2012

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS