Notícies i actualitat

Els armadors han decidit ajornar la tercera edició de la Menorca Maxi

Data : 06/11/2015

El Consell i la Fundació Foment del Turisme de Menorca feia mesos que preparaven la nova regata després que s’hagués confirmat el port de Maó com a seu del circuit per a l’any 2016.

Malgrat aquest contratemps, des de Menorca s’ha decidit centrar tots els esforços en fer possible la celebració d’una nova edició el 2017, una opció que els promotors veuen amb bons ulls.

D’altra banda, el Consell i la fundació celebren que el port de Maó aculli setembre de l’any que ve la competició més important del món de vela de creuer: la Transpac52 Super Series.


Els armadors dels velers Wally participants en la Menorca Maxi han comunicat al Consell i a la Fundació Foment del Turisme de Menorca la seva intenció d’ajornar la celebració de la tercera edició de la competició en aigües menorquines. La decisió dels armadors, motivada per la impossibilitat de reforçar la regata amb les embarcacions de major i menor eslora -J i Mini Maxis, respectivament- per exigències del calendari internacional, ha sorprès la institució insular, que feia mesos que feia feina en la seva organització després que s’hagués confirmat el port de
Maó com a seu del circuit per a l’any 2016.

Malgrat aquest contratemps, el Consell i la fundació han decidit centrar tots els seus esforços en fer possible la celebració d’una nova edició el 2017, una opció que els promotors veuen amb bons ulls. De fet, Alberto Palatchi, armador d’un dels velers participants en el circuit i artífex de la Menorca Maxi, treballa colze amb colze amb els responsables de Turisme de Menorca perquè les creacions de la drassana Wally, propietat de l’italià Luca Bassani, tornin a solcar les aigües de la costa menorquina d’aquí a dos anys.

D’altra banda, el Consell i la fundació celebren que el port de Maó aculli el mes de setembre de l’any que ve la competició més important del món de vela de creuer: la Transpac52 Super Series. En aquest sentit, agraeixen la feina feta pel Club Marítim de Maó per dur a Menorca un dels trofeus més preuats del circuit actual de vela d’alta competició.

Des del Consell i la Fundació Foment del Turisme de Menorca mantenen la seva aposta per fer de l’illa una destinació òptima per acollir esdeveniments esportius de transcendència internacional, no solament per l’impacte econòmic directe que poden tenir sobre l’economia local, sinó per la seva funció com a pols d’atracció d’un turisme de qualitat i alt poder adquisitiu que cerca llocs exclusius en un espai de primera magnitud turística com és l’arc Mediterrani.

Maó, 5 de novembre de 2015

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS