Ampliat el període de consulta pública prèvia de l'avantprojecte de proposició de llei Menorca Reserva de Biosfera

Data : 03/01/2020

Ciutadania, empreses i organitzacions podran fer consultes i emetre opinions sobre els objectius i finalitats de la futura llei fins al pròxim 20 de gener

El procés de consulta pública iniciat per l'Agència Menorca Reserva de Biosfera el passat 4 de desembre per a l'emissió de consultes i opinions abans de la redacció de l'avantprojecte de proposició de llei Menorca Reserva de Biosfera ha quedat ampliat fins al pròxim dilluns dia 20 de gener de 2020.

Així ho ha decidit l'organisme insular després de la detecció d'un error tècnic en el formulari digital que permet emetre les consultes. D'aquesta manera la ciutadania, les empreses, entitats i organitzacions interessades podran seguir fent arribar les seves consultes i emetre opinions entorn dels objectius i finalitats que ha de perseguir aquesta futura llei.

La consulta pública, en un inici programada per finalitzar el dia 7 de gener, busca incloure en el procés d'elaboració de l'avantprojecte a tota persona i entitat potencialment afectada per la llei que vulgui fer aportacions de caràcter previ a la posterior redacció. Per a això l'Agència Menorca Reserva de biosfera ha posat a disposició un formulari al qual es pot accedir entrant a la notícia dedicada a la consulta que hi ha disponible a la pàgina web de l'Agència (www.menorcabiosfera.org).

En el mateix apartat podran trobar un document amb els fonaments de l'avantprojecte en el qual s'expliquen alguns dels aspectes fonamentals que pretén abordar aquesta llei i es descriu el procés i els punts sobre els quals es proposa emetre opinió a la ciutadania. No obstant això, el procés de sol·licitud d'opinió pública, dut a terme d'acord amb la previsió continguda en l'article 133.1 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, admet l'emissió de consultes i opinions sobre qualsevol tema d'interès que es consideri oportú. Entre d'altres, els problemes que es pretenen solucionar amb aquesta llei, la necessitat i oportunitat de la seva aprovació, els objectius i finalitats d'aquesta iniciativa legislativa o les possibles solucions alternatives, reguladores i no reguladores.

Finalitzat el procés de consulta pública, es recolliran totes les opinions emeses i es durà a terme la redacció de l'avantprojecte de proposició de llei, encarregat al jurista menorquí Ferran Pons.

Maó, 3 de gener de 2020.


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
www.menorcabiosfera.org
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS