Notícies i actualitat

Aurora Herráiz: “posam les persones en el nord de la nostra gestió diària”

Data : 23/01/2012Avui comença la primera reunió del Pla d'Accions 2012, una iniciativa per millorar el funcionament de Benestar Social i Joventut

La consellera de Benestar Social i Joventut, Aurora Herráiz, ha presidit avui la primera reunió de l'anomenat Pla d'Accions 2012, una iniciativa que ha posat en marxa aquest departament amb l'objectiu de potenciar l'equip de treballadors per a benefici dels usuaris d'aquests serveis.

“Posam a les persones en el nord de la nostra gestió diària”, explica la consellera Herráiz, després d'haver mantingut avui la primera d'un seguit de reunions amb els tècnics del departament de Benestar Social i Joventut, juntament amb els dos directors insulars, Carles Canes i Cristina Fernández.

Millorar el treball en equip, potenciar el millor de cada treballador i aprofitar les sinergies, són alguns dels punts que es volen abordar. De fet, molts d'aquests treballadors no es coneixien entre ells mateixos -en total, Benestar Social i Joventut consta de 220 treballadors- i per tant tampoc sabien el que es feia a altres seccions d'aquesta Conselleria. També es volen començar a emprar noves eines per arribar millor a la joventut.

“La suma de molts formen un tot que vol beneficiar al conjunt de la societat”, explica Herráiz, qui recorda la importància cabdal que té aquesta Conselleria, per la funció de cohesió social que reporta.


Maó, 23 de gener de 2012


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS