Signatura del conveni per a la realització d’un Casal d’Entitats as Castell

Data : 19/12/2019

Aquest matí s’ha signat el conveni de col·laboració entre el Consell Insular de Menorca i l’ajuntament des Castell per a l’adequació d’un local com a Casal d’Entitats des Castell. Han participat en la signatura la Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, la consellera de Cooperació Local, Habitatge i Participació, Cristina Gómez i l’alcaldessa des Castell, Juana Escandell.

El Casal d’Entitats des Castell forma part dels projectes guanyadors escollits per la ciutadania a dins del marc dels Pressuposts Participatius 2018 de la institució insular. En total va obtenir 132 vots i inicialment tenia una partida assignada de 45.000€. No obstant, una vegada feta la valoració del projecte i haver explorat diferents possibilitats, es va determinar que la dotació assignada no era suficient per a l’adquisició i adequació d’un local per aquest fi. En aquest sentit, l’ajuntament des Castell, també interessat amb el projecte, va oferir un immoble al carrer d’Agamenon on poder desenvolupar aquest projecte i així poder satisfer les necessitats dels residents al municipi.

Mitjançant aquest conveni, l’ajuntament des Castell es compromet a fer les obres pertinents (licitació, contractació i direcció de les obres) necessàries per tal de poder desenvolupar aquest projecte. Per altra banda, el finançament de les obres anirà a càrrec de l’ajuntament des Castell i del Consell Insular qui aportarà un import màxim de 45.000€.

Una vegada finalitzades les obres es preveu que 4 entitats tenguin un espai propi al Casal. En aquests moments, les entitats que ja tenen reserva d’espai són Escacs, la colla gegantera i l'associació Revel'art. A més a més, també es comptarà amb espais comuns com una sala de reunions o d’actes que estaran obertes per a ús públic prèvia sol·licitud.

Ara, el següent pas és la redacció del projecte i l’execució de les obres. Es preveu que les obres estiguin finalitzades dins el període de 4 mesos.


Maó, 19 de desembre del 2019


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS