Notícies i actualitat

L’oferta de Menorca de Turisme actiu en temporada baixa ha tingut bona acollida entre les oficines espanyoles de turisme

Data : 20/01/2012

L'equip de la conselleria de Turisme de Menorca ha mantingut en el dia d'avui diferents reunions amb Oficines espanyoles de turisme per afermar estratègies de promoció sobre la base dels productes amb els que s’està fent feina.

La primera reunió mantinguda avui ha estat amb l'Oficina Espanyola de Turisme de Berlin on la consellera de Turisme, Salomé Cabrera, ha donat la benvinguda al director de l'oficina el Senyor Clavé. Aquesta trobada ha servit per intercanviar informació de la situació del mercat alemany. S'han plantejat diverses accions promocionals com a viatges de premsa especialitzats on l'enfocament seria el turisme actiu.

Amb la oficna de Suècia la línia ha estat similar. Ha estat realment interessant l'aposta del mercat suec amb Menorca i enllaçant l'estratègia de comercialització exposada pels TTOO també s'ha plantejat diverses propostes de promoció com a viatges de premsa especialitzats i sobretot la importància d'intercanvi d'informació per poder executar accions econòmiques amb alta repercussió.

Els directors de les diferents oficines han vist amb bons ulls l'aposta de Menorca de potenciar la temporada baixa amb activitats esportives. De fet s'està estudiant la possibilitat de difondre la Festa del Mar i els esdeveniments esportius a través dels canals de difusió de Turespaña.

Amb l'oficina de Polonia s'estudiarà la possibilitat de fer una campanya a les xarxes socials on la repercussió amb campanyes similars ha estat altament productiva.

A destacar la reunió mantinguda amb el Corte Ingés on s'ha transmès la importància que té Menorca entre els seus productes la venda dels quals cada vegada és mes important per a la companyia.

La petició del TTOO ha estat sobre els preus dels vols a la Illa, manifiestant que si fossin més baixos repercutiria directament en un augment del mercat nacional a causa de la demanda que hi ha de la illa sobretot a Madrid.


Maó, 20 de gener de 2012

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS