Un helicòpter realitzarà demà dia 17 de desembre tasques de transport d'una càrrega pesada entre la finca d'Alforí de Baix i la platja dels Alocs per a la restauració d'un tram de Camí de Cavalls

Data : 16/12/2019

Es recomana a la ciutadania prendre precaucions si es troba a la zona entre les 08.30 i les 15.00 hores

Demà dia 17 de desembre de 2019, entre les 08.30 i les 15.00, un helicòpter realitzarà tasques de transport d'una càrrega pesada entre la finca d'Alforí de Baix i la platja d'Els Alocs, propera a Cala Pilar, per a la restauració d'un empedrat de Camí de Cavalls.

L'helicòpter farà diversos viatges per transportar sacs de gran tonatge carregats amb pedres per reparar un tram de camí que va dels Alocs a Cala Pilar. Els trajectes de la nau es realitzaran en línia recta entre la finca i els voltants de la platja en qüestió. Malgrat que s'han posat en marxa totes les mesures de seguretat necessàries per al transport de la càrrega, es recomana a la ciutadania prendre precaucions si es troba a la zona durant les hores de l'operació, i no apropar-se o situar-se sota el trajecte que faci l'helicòpter.

Les tasques de transport s'emmarquen en les actuacions que efectua el Consell Insular a través de l'Agència Menorca Reserva de Biosfera per al manteniment i conservació del Camí de Cavalls. Els fons per a la reparació procedeixen de la mateixa Agència Menorca Reserva de Biosfera i es complementen amb la recaptació que 40 Nord Outdoor SL, empresa organitzadora de les activitats Camí de Cavalls 360º, va recaptar per col·laborar en el manteniment del camí.


Maó, 16 de desembre del 2019


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS