El luxe de Menorca convenç als viatgers més exigents

Data : 10/12/2019

La Fundació Foment del Turisme de Menorca i representants d’ASHOME han mantingut més de quaranta reunions amb agències especialitzades en el turisme de luxe a la fira ILTM de Cannes.

En una edició centrada en el “luxe conscient”, l’illa ha despuntat per la seva autenticitat, pel seu compromís amb la sostenibilitat i per la qualitat de les experiències que s’hi poden viure.


La Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) ha participat del 2 al 5 de desembre a l’International Luxury Travel Market de Cannes, una des les fires de turisme de luxe més importants del circuit internacional, i ho ha fet acompanyada de representants de l’Associació Hotelera de Menorca. És la primera vegada, de fet, que FFTM i ASHOME dissenyen i organitzen de forma conjunta una acció d’aquestes característiques.

Durant els quatre dies que ha durat la fira, el personal de la FFTM i els representants de les firmes hoteleres han mantingut més de quaranta reunions amb agències especialitzades en el segment del luxe d’Espanya, França, Itàlia, Bèlgica, Holanda, Regne Unit, Brasil, Argentina, Rússia i també Estats Units, mercat que mostra un interès creixent per Menorca. Val a dir que tothom coneixia o havia escoltat parlar de Menorca i mostraven un gran interès per saber tot el que podia oferir als viatgers més exigents.

Menorca, el luxe de ser natural
En una edició centrada en el “luxe conscient” i en el benestar, Menorca ha despuntat per la seva autenticitat, pel seu compromís amb la sostenibilitat i per la qualitat de les experiències que s’hi poden viure. En aquest context, l’oferta d’hotels rurals, agroturismes i hotels d’interior ha tingut una molt bona acceptació entre les agències.

En els darrers temps s’aprecia, de fet, un canvi progressiu en el concepte del luxe, tradicionalment associat a la possessió i gaudi de béns i serveis exclusius i ara vinculat principalment a la qualitat de vida. D’aquí que la FFTM hagi optat en per fer servir en diverses accions promocionals un missatge que resumeix l’essència de l’illa i que connecta amb aquest interès: “Menorca, el luxe de ser natural”.

El gran mercat del luxe
La fira ILTM, una de les més destacades del segment del luxe a nivell internacional, ha reunit en la seva divuitena edició, celebrada al Palau de Festivals i Congressos de Cannes, a prop de 2.000 expositors de vuitanta països i més de 1.800 compradors i agents de viatge.

Maó, 10 de desembre del 2019


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Presidència
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS