Notícies i actualitat

El Consell posa a disposició dels establiments d'allotjament de Menorca una plataforma per designaar la seva categoria

Data : 12/01/2012

La Conselleria de Turisme del Govern de les Illes Balears, en col·laboració amb el Departament de Turisme del Consell Insular de Menorca han posat a disposició dels establiment d’allotjament de Menorca una plataforma per a complir amb les obligacions establertes al Decret 20/2011, de 18 de març, pel qual s’estableixen les disposicions general de classificació de la categoria dels establiments d’allotjament turístic en hotel, hotel apartament i apartament turístic de les Illes Balears.

Segons el decret, que va entrar en vigor el 31 de març de 2011, tots els establiments d’allotjament hauran de complimentar l’autoavaluació abans del 5 de maig de 2012. El Govern ha posat a disposició dels usuaris aquesta plataforma amb l’objectiu de facilitar la feina al sector mitjançant un sistema telemàtic. Tots els interessats poden complimentar l’autoavaluació a través de la pàgina web www.cime.es, dins del departament de Turisme. El Consell Insular de Menorca serà l’encarregat de procedir amb la continuació de l’expedient.

Aquesta plataforma és un clar exemple de les pretensions de l’actual equip de govern de simplificar i facilitar al màxim els tràmits administratius.

Així mateix, tota la informació que es rebi permetrà conèixer quins serveis ofereixen els establiments de Menorca, l’ús de sistemes de qualitat i respecte mediambiental, unes dades que permetran afrontar amb major garantia les línies d’actuació necessàries per millorar un dels sectors estratègics de Menorca.

Maó 12 de gener de 2012

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS