Notícies i actualitat

Una única candidatura opta a la Presidència i Vicepresidència del Consell Escolar de Menorca

Data : 18/11/2019

El passat 23 de setembre el Conseller de Cultura, Educació, Joventut i Esports, Miquel Àngel Maria, va encarregar al grup promotor format per distintes entitats del sector educatiu, la posada en marxa d’un procés participatiu per a la renovació del Consell Escolar de Menorca (CEME), amb l’objectiu de renovar els càrrecs de Presidència i Vicepresidència del Consell Escolar de Menorca.

Es va obrir un termini de presentació de candidatures fins al 31 d’octubre, informant a tota la comunitat educativa de Menorca, per a posteriorment votar les persones que ocuparien la presidència i la vicepresidència del CEME en aquesta nova etapa. S’acceptava la presentació de candidatures tant de persones a títol individual, com d’equips de dues persones.

S‘han presentat tres persones a aquest procés, dues de les quals es presentaren per a la presidència (Lluís Pons Livermore i Maria Jesús Barceló), i una per a la vicepresidència (Carlos Pons Camps).

Donat que hi havia més d'un candidat per a un càrrec, el compromís del conseller d’Educació del Consell Insular, Miquel Àngel Maria, era la realització d’unes eleccions primàries, però Lluís Pons Livermore finalment va renunciar, amb la intenció de facilitar i agilitar tot el procés, quedant únicament la candidatura a la presidència de Maria Jesús Barceló. En conseqüència, amb només un candidat per càrrec, el Consell Insular durà a terme la designació directa.

Així doncs, la direcció del CEME quedarà formada per l’equip format per Maria Jesús Barceló com a presidenta, Carlos Pons Camps com a vicepresident, i Toni Pons Mesquida com a secretari. Aquest nou equip enceta aquesta etapa amb la il·lusió i el compromís de continuar amb la bona feina que s'ha fet aquests darrers quatre anys per part de l’anterior equip liderat per la presidenta Guida Al·lès i la vicepresidenta Marc Lluch, amb Avel·lí Capó com a secretari .

Actualment s’està duent a terme el procés de renovació del conjunt de membres del CEME que actuen com a representants dels diferents sectors de la comunitat educativa.

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS