Notícies i actualitat

El Consell posa en marxa una campanya solidària per destinar els beneficis de la venda de llibres a Càritas

Data : 29/12/2011La consellera Maruja Baíllo vol vendre a un euro cadascun dels 5.000 llibres anteriors a 2009 que romanen emmagatzemats al dipòsit d’aquesta institució.

El Departament de Cultura, Patrimoni i Educació posarà a la venda pel preu simbòlic d'un euro al voltant de 5.000 llibres editats en el seu dia pel Consell Insular per donar els beneficis que es puguin recaptar a Càritas. Així ho ha explicat avui la consellera de Cultura, Maruja Baíllo, i el seu director insular, Fernando Vivó.

Amb el lema Cultura solidària: compra 1 llibre per un 1 €, regala esperança, el Departament de Cultura, Patrimoni i Educació posarà a la venda els llibres des del dia 2 de gener fins al 5 d’aquell mateix mes a les dependències del Consell Insular, tant a Maó com a Ciutadella, des de les 9 del matí fins a les 13 h.

Es tracta de llibres editats pel Consell Insular que romanen emmagatzemats al dipòsit d’aquesta administració. Només al Departament de Cultura, Patrimoni i Educació hi ha més de 10.000 llibres, però d’aquests només se’n posaran a la venda la meitat, aproximadament. D’aquests hi ha 53 títols -nou de procedents directament de l’IME-, la majoria dels quals estan escrits en català, uns quants en castellà i un en anglès.

Per no fer la competència a les llibreries, només es vendran per un euro els llibres editats amb anterioritat a 2009. També, per evitar la picaresca, cada persona interessada en aquesta iniciativa només es podrà endur un màxim de cinc llibres.

A part d’aquests 5.000 exemplars, 623 ja estan reservats per ser donats a biblioteques, museus i altres institucions culturals tant de l’illa com de fora de Menorca perquè es puguin posar a l'abast de la població.

“És un any dur per a subvencions i beques, però sí que tenim llibres acumulats després de més de 30 anys”, explica la consellera Baíllo.


Maó, 29 de desembre de 2011


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Cultura solidàriaCultura solidària cartell
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS