Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca treballa en la revisió del tram de la Me-1 entre Ciutadella i Ferreries

Data : 28/10/2015

La presidenta del Consell Insular de Menorca, Maite Salord, es va reunir ahir amb els batles de Ciutadella i Ferreries, Joana Gomila i Josep Carreres, per començar a compartir els diferents aspectes prioritaris del projecte aprovat inicialment entre el tram de la Me-1 entre Ciutadella i Ferreries.

En aquest sentit, s’ha de dir que tant el Consell Insular de Menorca com els dos ajuntaments compateixen la voluntat de modificar els enllaços de El Pilar, de Son Sintes i de l’entrada de Ciutadella per tal de reduir l’impacte mediambiental sense perdre en cap cas la qüestió prioritària de la seguretat.

Així, en les pròximes setmanes està prevista la presentació pública de les modificacions pel que fa a aquest tram als representants polítics dels ajuntaments i del Consell Insular de Menorca (govern i oposició), a la ciutadania amb exposicions públiques que tindran lloc als consistoris de Ciutadella i Ferreries, al Col·legi d’Enginyers de Camins de les Illes Balears, al Col·legi Oficial d’Arquitectes de les Illes Balears, a l’Associació d’Empreses de Transport de Menorca (ASTRAME) i al GOB, abans d’aprovar el projecte modificat.

Tanmateix a part de tot i aquest procés participatiu no podem oblidar que el projecte se sotmetrà a l’exposició pública que marca la llei i durant la qual es podran fer les al·legacions oportunes. A més, la presidenta Maite Salord es va reunir també amb Miquel Camps i Jaume Obrador del GOB Menorca, per compartir les línies generals que marcaran la revisió d’aquest projecte.

Maó, 28 d’octubre de 2015

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS