Notícies i actualitat

Gastronomia, història i qualitat: el reclam de Menorca a la WTM

Data : 29/10/2019

La Fundació Foment del Turisme de Menorca avança la seva arribada a Londres per presentar l’illa com a destinació gastronòmica en un trobada a Borough Market amb periodistes especialitzats.

La presidenta Susana Mora defensarà en el si de la World Travel Market el binomi format per gastronomia i qualitat, fent incidència en els valors naturals i culturals propis i en la història compartida amb el Regne Unit.


La Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) avança un any més la seva arribada a Londres. La delegació menorquina aterrarà a la capital britànica tres dies abans de l’inici de la World Travel Market (WTM) per defensar les fortaleses de l’illa com a destinació gastronòmica davant d’una vintena de periodistes especialitzats. La presentació, en la qual ocuparà un lloc destacat la candidatura a Regió Europea de la Gastronomia, se celebrarà aquest divendres, 1 de novembre, a un local de Borough Market, un dels
epicentres gastronòmics de la ciutat.

El director insular de Promoció Turística, Jesús Gomila, serà l’encarregat d’obrir l’acte i donar pas a Borja Beneyto “Matoses”, coordinador del bid book “Menorca. Timeless flavour”, i Diane Dodd, presidenta de l’Institut Internacional de la Gastronomia, la Cultura, les Arts i el Turisme (IGCAT), que és l’entitat promotora de la plataforma de regions europees de la gastronomia. En acabar les intervencions es projectarà el vídeo “Menorca | Candidate for the European Region Gastronomy”.

L’acció promocional dissenyada per la FFTM amb la col•laboració d’una agència de màrqueting londinenca tindrà, a més a més, un destacat component experiencial. Així, els periodistes gastronòmics convidats podran conèixer de primera mà el sabor de la cuina menorquina gràcies al menú que elaboraran quatre estudiants i un professor de l’IES Maria Àngels Cardona.

Destinació de qualitat
La gastronomia serà un dels leitmotiv de la nova estratègia promocional de la FFTM, que continua construint-
se en base a la diversificació de productes, la diferenciació com a destinació turística i la desestacionalització.
Tot això amb la qualitat com a objectiu irrenunciable.

Precisament, la FFTM remarcarà aquesta aposta per l’excel•lència en l’acte organitzat per l’Agència per a l’Estratègia Turística de les Illes Balears el primer dia de la fira, dilluns 4 de novembre. La presidenta del Consell i de la FFTM, Susana Mora, enllaçarà la gastronomia amb la qualitat turística i posarà en valor la singularitat menorquina, fent incidència en els valors naturals i culturals propis i en la història compartida amb el Regne Unit.

Agenda de reunions
La FFTM assisteix a la principal fira professional britànica que se celebrarà a l’ExCeL de Londres del 4 al 6 de novembre, amb una completa agenda de reunions que inclou companyies aèries, touroperadors, agències de viatge online i altres operadors turístics de pes per analitzar possibles accions promocionals que serveixin per incentivar la demanda de cara a la temporada 2020.

Els responsables de la fundació també mantindran una trobada de feina amb el director de l’Oficina Espanyola de Turisme a Londres, Javier Piñanes, per valorar la conjuntura política i econòmica del Regne Unit, conèixer els eventuals efectes en el turisme i explorar vies de col·laboració amb vistes a mantenir un bon posicionament de la Marca Menorca en el mercat britànic.

Maó, 29 d’octubre del 2019

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Presidència
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS