Notícies i actualitat

El Programa d’Esport en Edat Escolar torna a posar en funcionament el codi ètic

Data : 23/10/2019

Per segon any consecutiu s’ha posat en funcionament, des del Programa d’Esport en Edat Escolar del Consell Insular conjuntament amb els clubs de futbol de Menorca, el codi ètic. Aquest sistema és una manera d’assegurar-nos que els joves menorquins/es creixen al mateix temps com a esportistes i com a persones, fomentant una competició basada en el joc net, evitant actituds excessivament competitives i inapropiades.

El codi ètic planteja un nou model de competició, on a part de valorar el resultat del partit, es valoren altres aspectes que considerem de gran importància en edats de formació:

1. Participació d’un 80% dels jugadors i jugadores de l’equip.
2. Comportament de les jugadores i jugadors.
3. Comportament dels tècnics i tècniques.
4. Comportament del públic.
5. Resultat del partit.

Aquesta temporada, 2019-2020, hi participen un total de 57 equips, entre benjamins i alevins, i un total de 701 esportistes.

La classificació s’actualitza setmanalment al web menorcailladelesport.com per tal que els participants puguin fer-ne un seguiment.

En finalitzar la temporada, els equips amb major puntuació gaudiran d’una estada conjunta al Campament de Biniparratx on conviuran i compartiran activitats esportives durant el cap de setmana de 27 i 28 de juny.

Maó, 23 d’octubre del 2019


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS