Notícies i actualitat

El Consell ha concedit 40.000 euros en ajuts per la pràctica esportiva a infants i joves amb dificultats econòmiques.

Data : 08/10/2019

El Consell Insular ha aprovat la convocatòria d'ajuts destinats a donar suport a la pràctica esportiva infantil i juvenil per famílies amb dificultats econòmiques. En total es repartiran fins a 40.000 euros que serviran per pagar les matrícules i les quotes del curs 19-20.

S'han presentat al voltant de 400 sol·licituds, una dada significativa si es té en compte que en la mateixa convocatòria de l'any passat es van trametre 233 sol·licituds. Així, el departament d'Esports atén enguany un 70% més de persones que es beneficien de les dues línies d'ajudes.

La primera línia cobreix les despeses dels infants de 3 a 16 anys, amb 20.000 euros assignats. Les activitats que cobreix aquesta línia són totes aquelles relacionades amb el desenvolupament psicomotriu.

La segona línia d'aquesta convocatòria d'ajuts és pels esportistes de 17 a 30 anys, i cobreix activitats esportives dirigides a la millora de la salut. Entren a dins d'aquesta categoria les activitats dirigides, fitness, activitats aquàtiques, esports a la natura, esports individuals i col·lectius, activitats de dansa i expressió corporal o altres que siguin equiparables. Cada sol·licitant rebrà un màxim de 325 euros que s'han de destinar al pagament de les quotes i matrícules de la pràctica esportiva de clubs i centres esportius de l'illa.

D'aquesta manera, el Consell, a través del Departament d'Esports, promou el foment de la pràctica esportiva com a activitat de formació integral, de valors socials i educatius.

Maó, 8 d’octubre del 2019


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS