Notícies i actualitat

El Consell Insular ofereix noves accions formatives

Data : 19/09/2019

Entre final d’octubre i principi de novembre, el Consell Insular de Menorca preveu iniciar quatre accions formatives dirigides a diferents públics. Una estarà dirigida prioritàriament a persones desocupades, una altra dirigida prioritàriament a persones ocupades i les dues restants dirigides a persones usuàries d’un itinerari integral d’inserció laboral per a l’ocupació. Totes aquestes accions formatives, seran finançades pel Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB), el Fons Social Europeu (FSE) i el Ministeri de Treball i Seguretat Social.

L’objecte d’aquesta iniciativa és impulsar entre la població de Menorca una formació que respongui a les necessitats d’aprenentatge i contribueixi a la millora de la competitivitat de les empreses.

Més concretament, l’oferta inclou els quatre certificats de professionalitat següents:

- Eines Web 2.0 aplicades a la gestió i comercialització d’empreses, de la convocatòria de Desocupats 2018-2020. Aquesta especialitat formativa de 250 hores (200h presencials i 50h Online) aporta aquelles competències professionals necessàries per a conèixer les principals eines accessibles a través de la WEB, de manera que es pugui gestionar i comercialitzar l’empresa realitzant investigació de mercats, gestió de projectes web, així com gestió del màrqueting Online. Es pretén ser capaç d’aprendre i gestionar la visibilitat i reputació Online de l’empresa, així com desenvolupar campanyes de màrqueting. Millorar la competitivitat seguint la innovació.

S’impartirà a sa Roqueta (Ciutadella), de dilluns a divendres, de 16:00h a 20:00h, des del 04/11/2019 fins al 29/01/2020.

- Comercialització de productes i serveis en petits negocis o microempreses, de la convocatòria d’ocupats 2018-2020. Aquest mòdul formatiu de 90h hores aporta aquelles competències referents a la planificació comercial, màrqueting i comunicació, atenció al client i fidelització a petits negocis o microempreses. També, aporta competències en tècniques de venta, canals i serveis de post-venta.

S’impartirà al centre BIT (Alaior), els dilluns, dimarts i dijous, de 16:00h a 20:00h, des del 28/10/2019 fins al 19/12/2019.

- Operacions auxiliars de serveis administratius i generals, de la convocatòria d’itineraris integrals d’inserció laboral per a l’ocupació 2019-2020. Aquest certificat de professionalitat de 430 hores aporta aquelles competències professionals necessàries per realitzar i integrar operacions de suport administratiu bàsic. Transmetre i rebre informació operativa durant les gestions rutinàries amb els agents externs de l’organització i realitzar operacions auxiliars de reproducció i arxiu en el suport convencional o informàtic.
S’impartirà a Sa Roqueta (Ciutadella), de dilluns a divendres, de 8:00h a 14:00h, des del 25/11/2019 fins al 11/03/2020.

- Neteja de superfícies i mobiliari a edificis i locals, de la convocatòria d’itineraris integrals d’inserció laboral per a l’ocupació 2019-2020. Aquest certificat de professionalitat de 230 hores aporta aquelles competències professionals referents a la neteja de sols, parets i sostres d’edificis i locals.
S’impartirà a la seu del Consell Insular de Menorca (Maó), de dilluns a divendres, de 9:00h a 14:00h, des del 20/01/2020 fins al 28/02/2020.

Per a més informació, contactau a través del número de telèfon 971 35 62 46, l’adreça de correu electrònic formacio@cime.es o bé al web:
http://www.cime.es/Publicacions/llistat.aspx?tipo=07


La participació dels alumnes de la convocatòria de desocupats ha d’assolir un mínim del 70%, mentre que el 30% restant es podrà cobrir per treballadors ocupats. En la convocatòria d’ocupats, la participació dels alumnes ha d’assolir un mínim del 70% (el 10% d’aquest pot ser un treballador d’una administració pública), mentre que el 30% restant poden ser persones desocupades. Finalment, en la convocatòria d’itineraris integrals d’inserció laboral per a l’ocupació, el 100% dels alumnes han de ser persones desocupades, inscrites al SOIB i usuàries d’un itinerari integral d’inserció proporcionat pel CIM, Creu Roja, Fundació de Discapacitats de Menorca, Projecte Home o Cáritas (RMI).


Maó, 19 de setembre del 2019


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS