Notícies i actualitat

Reunió IDE menorca amb els Ajuntaments

Data : 21/10/2015

El Conseller d'Ordenació del Territori, Santiago Florit, i els tècnics de la IDE menorca s'han reunit avui amb regidors i tècnics municipals per tal d'aprofundir i millorar la col·laboració entre els ajuntaments i el Consell Insular de Menorca en relació amb el servei de cartografia i informació territorial, la IDE menorca (http://cartografia.cime.es)

Durant la reunió s'ha fet un repàs tant als serveis que el Consell ofereix a través de la IDE menorca als Ajuntaments, i s'han explorat les vies per aconseguir millorar tant la quantitat com la qualitat de la informació que els ajuntaments fan pública a través d'aquest canal. Amb l'objectiu final de millorar el servei i la informació al ciutadà.

S'han tractat temes diversos, des de l'urbanisme fins a la participació i la comunicació de l'acció de govern així com els diferents processos que es poden posar en funcionament per, primer, georeferenciar la informació correctament per tal que es pugui publicar a través de les eines de la IDE menorca, i després per mantenir-la actualitzada en tot moment
Maó, 21 octubre de 2015

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS