Notícies i actualitat

Setze joves de Menorca es formaran a centres de tecnificació fora de l’illa gràcies als ajuts del Consell Insular

Data : 13/09/2019

El Consell Insular ha adjudicat els ajuts per a joves esportistes que cursen els seus estudis en centres de tecnificació esportiva o d'alt rendiment fora de Menorca. Els 16 joves que enguany es beneficien d'aquesta línia d'ajuts destaquen en els esports de piragüisme, windsurf, vela, bàsquet i atletisme. Dotze d'ells són al·lots i quatre són al·lotes. Cinc d'ells són de Ciutadella, tres de Sant Lluís, dos provenen d'Alaior, dos més de Ferreries, i dos més d'Es Castell. Un jove és de Maó i un altre és de Sant Climent. Tots aquests joves esportistes estan cursant els nivells d'ESO, batxillerat, grau mitjà o cicle superior i compleixen amb els requisits per rebre aquest tipus de suport econòmic, que es reparteix amb màxims de fins a 1.000 euros.


Els joves estudiants que s'han presentat a la convocatòria han de complir els requisits de tenir la condició d'esportista/estudiant de Menorca; estar inscrits en qualsevol centre de tecnificació esportiva, centre d'alt rendiment o estar dins del Pla de Tecnificació Nacional i cursar estudis durant el curs 2018/2019.

L'objectiu d'aquestes ajudes és animar als joves menorquins a seguir amb els seus estudis acadèmics i esportius en centres que s'adaptin al seu nivell de preparació. Així com col·laborar amb les despeses familiars que comporta enviar a un fill o filla fora de Menorca i promoure la seva tecnificació en l'esport en el qual destaquen durant l'any 2019.

Maó, 13 de setembre del 2019

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2Foto 3Foto 4Foto 5Foto 6Foto 7Foto 8Foto 9Foto 10Foto 11
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS