Notícies i actualitat

Menorca promociona a Barcelona davant 8.300 professionals el turisme de congressos que es fomenta en criteris de sostenibilitat i responsabilitat social

Data : 02/12/2011

El Consell Insular, a través de la Fundació Destí, ha promocionat el potencial turístic que ofereix Menorca com a Reserva de la Biosfera en el segment de viatges d’incentius i congressos a la fira professional EIBTM a Barcelona, davant 8.300 persones, entre compradors, visitants professionals i premsa, i amb 3.100 expositors de més de 90 països.

Des del 29 de novembre i fins al dia 1 de desembre la Fundació Destí ha assistit a una sèrie d’esdeveniments de turisme de congressos sostenible, organitzats per l’associació internacional Greenmeetings -www.greenmeetings.info-, una entitat que promou les pràctiques sostenibles i de responsabilitat social en la realització de qualsevol viatge d’incentius i que compta des d'abril d’enguany amb una secció ibèrica per a Espanya i Portugal.

Durant aquesta fira s’han organitzat 50 sessions de formació incloent seminaris dirigits a associacions i agències, així com nombrosos esdeveniments de networking.

“Tenim un potencial medi ambiental que podem i hem de saber gestionar per poder atreure un turisme de qualitat que ens ajudi a iniciar un procés de desestacionalització, aquest potencial el tenim que traslladar a tots els segments de turisme ”, explica la conselllera de Turisme, Salomé Cabrera.


Maó, 2 de desembre 2011


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS