Notícies i actualitat

El Consell promou el valor d'ajudar ensenyant els més joves a reciclar biciletes

Data : 29/11/2011

El Departament de Benestar Social i Joventut ha posat en marxa a través de l’Injove una campanya de reciclatge de bicicletes perquè siguin els més joves els que aprenguin a recuperar-les directament perquè després es puguin regalar, ja reparades, a famílies amb pocs recursos econòmics.

Així ho ha explicat avui la consellera de Benestar Social i Joventut del Consell Insular de Menorca, Aurora Herráiz, juntament amb la ciclista Ruth Moll i Enric Salvat, la persona encarregada d’ensenyar els més joves a reciclar bicicletes.

Aquesta campanya es durà a terme a tots els municipis de Menorca mitjançant tallers gratuïts. De moment, ja s’ha fet as Castell amb una magnífica acollida. Els propers municipis que la desenvoluparan seran Maó i Sant Lluís.

“D’aquesta manera els més joves aprenen a valorar les coses, a reutilitzar, que no es pot tirar tot als fems i, el més important, a sentir-se altruistes ajudant altres al·lots”, ha explicat Herráiz.

Tant Ruth Moll com el tallerista Enric Salvat han destacat la part de conscienciació social cap als joves que suposa prendre part en aquest taller.

Per trobar més informació, consultau el web http://www.injovemenorca.com.


Maó, 29 de novembre 2011


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS