Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca estalviarà 48.000 euros passant la revista Àmbit de format paper a digital

Data : 28/09/2011

El Departament de Cultura, Patrimoni i Educació del Consell Insular de Menorca estalviarà 48.000 euros durant la present legislatura, mitjançant la transformació de la Revista Àmbit, que edita l'esmentat Departament, de format paper a format digital.

Segons explica la consellera executiva del Departament, Maruja Baíllo, són vàries les raons que han portat al Departament a executar aquesta transformació:

Primera, adaptació de la revista a les noves tecnologies: el format digital és més àgil, ràpid i accessible que el format paper.

Segona, estalvi econòmic. La revista s'elaborarà des del propi Departament de Cultura, Patrimoni i Educació del Consell Insular de Menorca, i no per part d'una empresa externa, com s'havia anat fent en els darrers anys. Es produirà, per tant, un importantíssim estalvi econòmic, quantificat en 48.000 euros durant tota la legislatura (la Revista costava 12.000 euros anuals)

La tercera raó és el respecte al medi ambient: el format digital implica que no s'ha d'editar la revista en paper, la qual cosa significa que s'estalviarà en impressió, en la utilització de paper i en la distribució, amb tot el que això significa de guany per al medi ambient.

El Departament està obert a publicar a la revista les col·laboracions desinteressades de persones, associacions i entitats culturals, relacionades amb la protecció del patrimoni així com també de l'àmbit educatiu. La revista es pot veure accedint al portal cime.es.

Totes les persones que estiguin interessades en rebre periòdicament l’enllaç directe amb la publicació, es poden subscriure gratuïtament enviant un correu electrònic i donant les seves dades a l'adreça electrònica cultura@cime.es. A més es podrà consultar directament mitjançant la següent adreça revistaambit.cime.es.


Maó, 28 de setembre de 2011.


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS