Notícies i actualitat

El Consell renova la gestió de l’Oficina Insular d’Habitatge amb Provivienda

Data : 20/06/2019

L’àrea d’Habitatge Social del Consell Insular va renovar ahir, per dos anys més, la contractació de Provivienda, associació sense ànim de lucre amb base a Madrid, com a empresa encarregada de la gestió de l’Oficina Insular d’Habitatge. Varen participar en la signatura la consellera de Serveis Generals, Participació Ciutadana i Habitatge, Cristina Gómez, i la Directora General de Provivienda, Gemma Gallardo.

D’aquesta manera, el Consell Insular vol donar continuïtat a la feina feta durant els últims anys per aquesta associació en matèria d’habitatge i seguir treballant per un millor servei cap a la ciutadania. Entre els principals objectius de l’Oficina Insular d’Habitatge, es troba el de desenvolupar un servei d’atenció social i jurídica en l’àmbit de l’habitatge, especialitzant-se en l’acompanyament a persones en risc d’exclusió socio-residencial.

La consellera, Cristina Gómez, ha matisat que «cal recordar que durant el primer any d’activitat de l’Oficina d’Habitatge es van atendre a més 600 persones repartides en més de 200 unitats de convivència. Aquest fet demostra clarament la necessitat de seguir apostant per un servei d’aquestes característiques que ofereix suport i orientació a les persones en un tema de vital importància com és l’habitatge».

Entre les principals actuacions de cara als dos pròxims anys es troba la millora i ampliació del servei, i la creació de nous tallers ajustats a les demandes que s’han rebut per part de la ciutadania durant aquest temps d’activitat.

Maó, 20 de juny del 2019

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS