Notícies i actualitat

Es recupera la unitat i consens en el marc del Pla de Dinamització del Producte Turístic

Data : 02/09/2011

En la primera reunió de la comissió de seguiment del Pla de Dinamització deProducte Turístic (PDPT) que ha tingut lloc avui divendres 2 de setembre després de les eleccions del passat 22 de maig, s’ha recuperat la unitat i el consens com a amb l’objectiu comú de totes les parts.

“Aquest enteniment és clan perquè ens permetrà accelerar l’execució de les diferents actuacions pendents d’aquest pla”, explica la consellera de Turisme del Consell de Menorca, Mª Salomé Cabrera, qui ha fet una valoració positiva d’aquesta primera trobada.

El PDPT consta de quatre anualitats i finalitza el pròxim any, però només s’ha executat hores d’ara un 35% de les actuacions previstes.

En l’ordre del dia la comissió de seguiment també s’ha fet ressò de la petició de diferents associacions d’empreses turístiques i d’àmbit territorial de Menorca per formar part d’aquesta entitat i, per tant, s’ha constatat la voluntat d’iniciar els tràmits administratius corresponents.

Per part d’Ashome, s’ha valorat de forma positiva el fet que la gerència del PDPT hagi retornat a la Fundació Destí com a eina per optimitzar millor els recursos a l’abast.

A la reunió han assistit el president del Consell de Menorca, Santiago Tadeo; el director insular de l’Administració General de l’Estat, Javier Tejero; el president i el gerent d’Ashome, Joan Melis i Joan Joanico, respectivament; el responsable del departament de Serveis Comuns de la conselleria autonòmica de Turisme i Esports, Tomeu Alcover; així com la Consellera Mª Salomé Cabrera, i el director insular de Turisme, Juan Pons.

Maó, 2 de setembre de 2011.


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS