Notícies i actualitat

Menorca es presenta a Bilbao com una destinació esportiva única

Data : 07/05/2019

La Fundació Foment del Turisme de Menorca ha convocat un acte amb agents de viatge i periodistes dos dies abans de l’inici de la fira Expovacaciones per promocionar el producte esportiu al País Basc.

La representació menorquina a la fira creix gràcies a la participació mitjançant la fórmula de la co-exposició de tres empreses locals, que s’han acollit a la convocatòria oberta per la FFTM a principi d’any.

Maite Salord: “El benefici d’aquesta convocatòria és doble: d’una banda, afavorim la creació de possibles vies de negoci i, d’altra, millorem la visibilitat de la marca Menorca”.Menorca estarà ben representada a Expovacaciones, la fira turística que organitza Bilbao Exhibition Centre a la capital de Biscaia del 10 al 12 de maig i un dels certàmens més importants del mercat nacional.

Tres empreses menorquines -Servinautic, Boga Boga i Menorca x un Tubo- acompanyaran a la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) mitjançant la fórmula de la co-exposició, una via oberta per primera vegada aquest any amb l’ànim d’afavorir la projecció exterior i les oportunitats de negoci de les empreses locals.

“Amb aquesta convocatòria facilitem que els nostres empresaris i empresàries assisteixin a les fires turístiques més importants. El benefici és doble: d’una banda, afavorim la creació de possibles vies de negoci i, d’altra, millorem la visibilitat de la marca Menorca. Una fórmula que resulta positiva per a la destinació en el seu conjunt”.
Maite Salord Ripoll
Vicepresidenta primera i consellera de Promoció Turística

Menorca Esportiva
En sintonia amb l’estratègia promocional seguida fins ara, la FFTM centrarà el seu missatge en els productes que tenen potencial desestacionalitzador, que se sustenten en la riquesa ambiental i paisatgística de l’illa i que tenen capacitat d’atreure un perfil de turista conscienciat, respectuós i amb poder adquisitiu mitjà-alt. L’esportiu és un d’aquests productes.

Amb aquesta finalitat, i d’acord amb la línia de feina encetada a Londres i continuada a Madrid, l’ens de gestió turística del Consell farà un acte previ a la fira Expovacaciones per presentar l’illa com a destinació única per a la pràctica esportiva. Serà aquest dimecres, 8 de maig, al Museo Marítimo Ría de Bilbao davant d’una trentena d’agents de viatge i periodistes especialitzats.

Una de les fires “amigues” de Menorca
Expovacaciones es presenta com una fira integral on estan representats tots els sectors del turisme amb les darreres propostes de rutes i destinacions i amb les alternatives d’oci i temps de lleure més innovadores.

Tradicionalment, Menorca acostuma a ser una de les destinacions nacionals que més interès desperta entre els potencials turistes bascos. És habitual que hi hagi una alta afluència de visitants a l’estand menorquí, principalment atrets pels recursos naturals de l’illa. Platges i cales verges, el Camí de Cavalls i altres rutes per fer senderisme i cicloturisme centren el gruix de les sol•licituds d’informació, si bé també es percep un interès creixent per la gastronomia, el patrimoni i els allotjaments.

Maó, 7 de maig del 2019.


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS