Notícies i actualitat

Signatura del conveni de col·laboració entre la Fundació per a l’Esport Balear i el Consell Insular per a la participació de Menorca als Island Games

Data : 25/04/2019

El Govern Balear i el Consell Insular de Menorca han formalitzat aquest matí el conveni de col·laboració entre la Fundació per a l’Esport Balear i el Consell per a les activitats derivades de la participació dels esportistes de Menorca en els Island Games. Han participat en la signatura del conveni la consellera de Cultura, Participació i Esports del Govern, Fanny Tur, i la Presidenta del Consell, Susana Mora.

A través d’aquest conveni, la Fundació per a l’Esport Balear es compromet a col·laborar econòmicament amb el projecte amb una aportació de 60.000€, que correspon al bienni Camí de Gibraltar 2018 i 2019. El Consell Insular, per la seva banda, es compromet a organitzar l’activitat esportiva a l’Illa, que suposa la posada en marxa de devers 100 esdeveniments esportius de selecció en els 12 esports en els quals competirà als jocs de Gibraltar 2019, a diferents municipis de l’illa; haver organitzat durant l’any 2018 competicions classificatòries i de preparació dels esportistes de Menorca que hagin de participar en els pròxims Jocs de Gibraltar 2019; procurar que la participació sigui com més representativa millor d’acord amb els criteris i normes dels Island Games; i projectar la imatge de les Illes Balears a través dels diversos mitjans de difusió i promoció de què disposa el producte Island Games.


Maó, 25 d’abril del 2019.

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS