Notícies i actualitat

Ja es poden sol·licitar els ajuts per al desenvolupament de programes actius de formació ocupacional

Data : 17/04/2019

Dissabte 13 d’abril es publicaren al BOIB les bases que regulen la concessió d’ajuts destinats a associacions, col·lectius empresarials i cooperatives per al desenvolupament de programes actius de formació ocupacional i contínua que convoca el Departament d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca i que compten amb una dotació total de 20.000€.

L’objecte dels ajuts és promoure i donar suport a la realització de programes presencials de formació ocupacional i contínua desenvolupats a Menorca per part d’associacions, col·lectius empresarials i cooperatives de l’illa.

El termini per presentar sol·licituds és de 30 dies naturals comptadors des de l’endemà de la publicació de la convocatòria al BOIB.

Podeu consultar les bases de la convocatòria al següent enllaç:
http://www.caib.es/eboibfront/pdf/ca/2019/48/1031573Maó, 17 d’abril de 2019


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS