Notícies i actualitat

Període obert per a la consulta pública prèvia a l’aprovació de la cartera insular de serveis socials del Consell Insular

Data : 08/04/2019

El Consell Insular de Menorca ha obert el termini per a la consulta prèvia a l’aprovació de la cartera insular de serveis socials de la mateixa institució. Els interessats poden fer-ho a través de registre d’entrada o al web de transparència: transparencia.cime.es abans del 17 d’abril.

La cartera insular de serveis socials té com a finalitat ordenar i clarificar els serveis socials. En aquest sentit, recull tots els serveis oferts per la institució insular i determina el conjunt de prestacions de serveis, econòmiques i tecnològiques. Aquest document també defineix cada tipus de prestació, així com la població a qui va dirigida, l’establiment o equip professional que l’ha de gestionar, els perfiles i les ràtios de professionals, els estàndards de qualitat i els criteris d’accés.

Una vegada elaborat el document es posa a la consideració de la participació ciutadana i dels sectors afectats la necessitat de regular la Cartera de Serveis Socials Insular del Consell Insular de Menorca i altres ens públics dependents, amb la finalitat que puguin fer les aportacions que creguin oportunes i/o necessàries per a oferir uns serveis eficients, eficaços i de qualitat.


Maó, 8 d’abril del 2019


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS