Notícies i actualitat

Convocats els ajuts al teixit empresarial, artesanal i associatiu de Menorca

Data : 05/04/2019

Dissabte 30 de març es publicaren al BOIB les bases que regulen la concessió d'ajuts al teixit empresarial, artesanal i associatiu de Menorca que promou el Departament d'Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca i que compten amb una dotació total de 320.000€.

Els objectius d'aquests ajuts, que es divideixen en quatre línies, són els següents:

• Línia 1. Ajuts per als fabricants i productors de Menorca (exceptuant els artesans no agroalimentaris): donar suport tècnic als fabricants i productors de Menorca mitjançant la presència dels productes dels fabricants i productors, com a expositors o com a visitants, a fires professionals fora de l'illa de Menorca per tal d'establir relacions comercials, així com donar suport a les actuacions de promoció que realitzin.

• Línia 2. Ajuts per a les associacions empresarials o agrupacions d'associacions: donar suport a les associacions empresarials o agrupacions d'associacions empresarials de Menorca per tal de promocionar els productes de les empreses menorquines.

• Línia 3. Ajuts per als artesans de Menorca: facilitar l'assistència dels artesans de Menorca com a expositors a les fires professionals i d'artesans fora de l'illa de Menorca i donar suport a les actuacions de promoció dels productes artesans elaborats a l'illa de Menorca.

• Línia 4. Ajuts per a les microempreses, petites empreses o mitjanes: fomentar i promocionar la transformació digital dels negocis per tal d'aconseguir microempreses, petites empreses o mitjanes més competitives.

El termini per presentar sol·licituds i justificacions finalitza dia 1 d'octubre de 2019.
Podeu consultar les bases de la convocatòria al web del Consell.


Maó, 5 d’abril del 2019


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS