Notícies i actualitat

Més de 10 demostracions de cuina en directe a la Fira Arrels el proper cap de setmana 6 i 7 d’abril

Data : 29/03/2019

El recinte firal de Maó obrirà les seves portes el proper cap de setmana 6 i 7 d’abril per acollir la tercera edició de la fira del producte local i la cuina de Menorca. Com cada any, a més dels expositors de producte local, Arrels proposa un programa intens d’activitats que es desenvolupen a tres espais diferents: l’Aula de Cuina, l’Aula de Tast i l’Aula Infantil.

A l’Aula de cuina es duen a terme demostracions de cuina en directe de la mà de grans xefs. A més dels millors xefs locals, podrem gaudir de la saviesa de cuiners que arriben d’arreu del país i també de fora. És el cas del xef Gianfranco Pulina, un xef jove però amb llarga trajectòria al món de la cuina que ve de Sardenya (Itàlia). Pulina ha guanyat premis d’àmbit internacional i és el xef del restaurant Golden Gate a Sardenya, on ofereix plats lligats al territori i la tradició que no obliden la producció local.

També rebrem xefs reconeguts del país com: Melissa Herrera (del restaurant Valmas, Barcelona), Iolanda Bustos (del restaurant La Calèndula, Regencós, Empordà), Aran Muñío (del Direkte Boqueria, Barcelona) i Vicente Patiño (del restaurant Saití de València).

A més, dos reconeguts cuiners de l’illa veïna. Maria Solivellas, xef del restaurant Ca na Toneta (Mallorca) i Santi Taura, xef del restaurant Santi Taura i conegut pels seus programes de cuina a IB3 TV. Ambdós cuiners són fidels als seus orígens i a la seva cuina no obliden el paisatge i les arrels de la seva illa i les Balears.

Com a les edicions passades, alguns dels millors cuiners de Menorca també estaran als fogons d’Arrels. Podrem gaudir de la cuina de Silvia Anglada (Es Tast de na Silvia), David Coca (Sa Llagosta), Joan Bagur (Rels), Dani Mora (Sa Pedrera des Pujol) i Andreu Busutil (de la pastisseria El Diamante).

Totes les demostracions de cuina tindran una durada de 45 minuts i estaran obertes a tots els visitants de la fira. L’objectiu d’aquest espai és aprendre i descobrir les millors combinacions de productes locals i les tècniques culinàries de xefs de prestigi.

A més, seguint el mateix objectiu, l’Aula de Tast serà l’espai dedicat a ponències on s’hi faran tastos guiats i maridatges de productes. L’Aula de Tast també disposa d’una programació durant els dos dies de fira. Finalment, els més petits no queden oblidats, a l’Aula Infantil s’hi organitzaran tallers de cuina per a fillets i filletes a càrrec de Sa Xaranga.

Horaris i programa complet de Fira Arrels 2019
http://www.firaarrels.com/expositores

Maó, 29 de març del 2019


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
www.firaarrels.com
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS