Notícies i actualitat

Comencen els projectes mixtes d’ocupació i formació Biniparratx i Montefí

Data : 27/03/2019

Avui matí la presidenta del Consell Insular de Menorca, Susana Mora Humbert, i el conseller d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports, Miquel Company Pons, han donat la benvinguda a les 20 persones alumnes-treballadores que participen en els programes mixtes d’ocupació i formació anomenats Biniparratx i Montefí.

El primer d’ells permet la contractació de 10 joves d’entre 16 i 29 anys, durant 9 mesos en el marc de la convocatòria SOIB que pretén impulsar un programa mixt d’ocupació i formació que doni lloc a plans de treball que proposin feines lligades a l’interès social i general i al mateix temps, millorin les aptituds i les competències professionals dels participants.

Aquesta iniciativa, coordinada per l’àrea d’Ocupació del Consell Insular, ha comptat amb un pressupost de 147.701 € i permet als participants obtenir un certificat de professionalitat en Activitats Auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria. Alhora, els contractats rebran formació en àmbits com la inserció laboral i la recerca d’ocupació, en la sensibilització en la igualtat d’oportunitats, en el foment i la promoció del treball autònom i en alfabetització informàtica i cursaran un nivell A1 d’anglès.

El projecte comporta la contractació de 10 alumnes treballadors, a més d’un director i dos docents, i els treballs es desenvoluparan a la finca pública de Biniparratx i la finca i centre de formació i capacitació d’experiències agràries del Consell Insular de Menorca Sa Granja.

El segon dels projectes, Montefí, permet la contractació de 10 persones majors de 30 anys, durant 9 mesos, en el marc de la convocatòria SOIB que pretén impulsar un programa mixt d’ocupació i formació que doni lloc a plans de treball que proposin feines lligades a l’interès social i general i al mateix temps, millorin les aptituds i les competències professionals dels participants.

Aquesta iniciativa, coordinada per l’àrea d’Ocupació del Consell Insular de Menorca, ha comptat amb un pressupost de 151.749,90€ i permetrà als participants obtenir un certificat de professionalitat en atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials. Paral·lelament, rebran formació en àmbits com l’inserció laboral i la recerca d’ocupació, en la sensibilització en la igualtat d’oportunitats, en el foment i la promoció del treball autònom, en llengua anglesa nivell A1 i en alfabetització informàtica.

El projecte suposa la contractació de 10 alumnes treballadors, a més d’un director, dos docents i un auxiliar administratiu, i els alumnes treballadors desenvoluparan la seva tasca al Centre Sociosanitari de Santa Rita i a la Residència Geriàtrica Assistida de Ciutadella.

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS