Notícies i actualitat

La FFTM reforça la imatge de Menorca com a destinació activa a la fira B-Travel

Data : 26/03/2019

La Fundació Foment del Turisme de Menorca ha participat aquest cap de setmana amb un estand independent a la secció Adventure de la fira barcelonina, on ha donat a conèixer l’àmplia varietat de productes i serveis de turisme actiu.

És la primera de les quatre fires proposades per part de la FFTM per afavorir la projecció exterior d’empreses de l’illa mitjançant la fórmula de la co-exposició.


La Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) ha participat aquest cap de setmana a B-Travel, el saló turístic que organitza Fira de Barcelona al Recinte de Montjuic. B-Travel es presenta com una fira integral on estan representats tots els sectors del turisme d’experiències, des del familiar fins a l’esportiu passant pel nàutic, el gastronòmic o el cultural.

La fira s’ha segmentat en cinc grans eixos temàtics: Adventure, dirigida als amants de la naturale- sa i l’ecoturisme; Culture, adreçada als entusiastes de l’art, la història i la cultura; Happy, orientada a l’oci i el benestar en família; Special, per als viatgers interessats en el nou luxe i el shopping; i Delicious, la proposta pensada per als viatgers gourmands.

Destinació activa
Menorca ha estat present amb un estand independent a la secció Adventure, on ha donat a conèixer l’àmplia varietat de productes i serveis amb què compta dintre del segment del turisme actiu i esportiu, a més d’informació genèrica sobre la destinació i sobre altres productes com el cultural o el gastronòmic. A la mateixa zona hi havia també la resta d’illes, el que ha afavorit la visibilitat de Balears en una fira on es donen cita més de 200 expositors.

Un any més, el públic, majoritàriament coneixedor de l’illa, ha mostrat especial interès en el Camí de Cavalls i en les possibilitats que ofereix per a la pràctica del senderisme, el trail, el cicloturisme o les rutes a cavall. També hi ha hagut un nombre elevat de peticions d’informació sobre allotjaments.

La diversitat d’opcions que ofereix la costa menorquina també ha tingut una bona acceptació entre els potencials turistes catalans, que a més a més han mostrat interès per qüestions més especifiques com la geologia, el patrimoni prehistòric i, fins i tot, la cultura de la pedra en sec, entre d’altres.

“La resposta a la B-Travel sempre és positiva. Menorca és una destinació atractiva per al visitant català, que es caracteritza per tenir un elevat coneixement de l’illa, i d’aquells elements que ens són propis i que ens diferencien, el que el fa especialment sensible als nostres valors. Acostuma a ser un visitant inquiet que se sent atret per viure experiències úniques, fet intrínsecament lligat a la qualitat”.
Maite Salord Ripoll
Vicepresidenta primera i consellera de Promoció Turística

L’assistència a B-Travel forma part de l’estratègia seguida per la fundació per posicionar Menorca com una destinació idònia per a l’oci i la pràctica de l’esport a l’aire lliure, una estratègia que se sustenta en la riquesa ambiental i paisatgística de la nostra illa i que cerca diversificar l’oferta per atreure un turisme de major qualitat.

Co-exposició
B-Travel és la primera de les quatre fires proposades per part de la FFTM perquè empreses de Menorca puguin assistir a esdeveniments d’aquesta envergadura en qualitat de co-expositores, una fórmula d’acompanyament amb la qual es pretén afavorir la projecció exterior i les oportunitats de negoci de les empreses locals.

A aquesta primera fira ha assistit una empresa, mentre que altres cinc ja han confirmat la seva participació a la fira Expovacaciones de Bilbao (10-12 de maig). Les altres dues fires obertes a la co-exposició són la IMEX de Frankfurt (21-23 de maig) i la IBTM de Barcelona (19-21 de novembre).

Maó, 25 de març del 2019

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS