Notícies i actualitat

La conselleria de Mobilitat i projectes informa que la línia d'autobús de Llucmaçanes continua, a dia d'avui

Data : 16/09/2011

Davant les informacions aparegudes en premsa de que el Consell Insular ha suprimit la línia d’autobús que connecta Llucmaçanes amb Maó, des de la conselleria de Mobilitat i Projectes s’informa que, a dia d’avui, contínua activa. Açó sí, es deixaran només les freqüències del matí i migdia.

El passat dia 6 de setembre va tenir lloc una reunió entre aquest departament del Consell Insular i diferents membres de l’Associació de Veïns de Llucmaçanes, amb l’objectiu d’analitzar de forma conjunta les possibilitats de reduir costos d’aquest servei.

Però en cap cas es va afirmar de forma taxativa per part dels tècnics d’aquesta Conselleria que es suprimiria el transport públic entre Maó i aquesta població.

El que sí que es va deixar clar és que es cercaria la via més eficaç per mantenir un transport públic. I per açò es va demanar als representants veïnals que també aportessin idees per mirar d’optimitzar aquest servei.

I és que el Consell Insular no pot assumir el cost d’un servei altament deficitari i, per açò, està estudiant solucions alternatives més econòmiques com el bus o el taxi a la demanda, fórmules ja implantades en llocs de característiques similars a les de Llucmaçanes en illes com Mallorca.

El cost mig de cada viatger transportat des de o cap a Llucmaçanes en els darrers quatre mesos és de 25 euros per trajecte.

Maó, 16 de setembre de 2011


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS