Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament de Ciutadella milloren l’intercanviador d’autobusos a l'avinguda Josep Mascaró Pasarius

Data : 04/03/2019

El Consell Insular de Menorca ha aprovat en consell executiu de dia 4 de març de 2019, la signatura d’un conveni amb l’Ajuntament de Ciutadella per dur a terme la millora de l’intercanviador d’autobusos a l'avinguda Josep Mascaró Pasarius.

Les actuacions previstes en aquest conveni de col·laboració tenen l'objectiu de millorar l’intercanviador d’autobusos a ll'avinguda Josep Mascaró Pasarius de Ciutadella, optimitzant la zona com a estació d’autobusos, realitzant intervencions que perdurin en el futur en el cas que la zona deixés d’utilitzar-se com a intercanviador d’autobusos.

Les actuacions projectades són:

- Un passeig de vianants amb arbrat i millorant les condicions d'accessibilitat i utilització, creant una plataforma a nivell sobre el paviment de panot de formigó gris existent.

- Un carril bici substituint l'existent de rajola de formigó vermell amb paviment asfàltic millorant les condicions d'ús tant de bicicletes com de patins i sistemes de transport similars.

- Es disposarà d'una major àrea pavimentada mitjançant formigó remolinat i amb bancs situats en zones aprofitant l'ombra dels pins i de la pèrgola de lona existent.

- Espai per a la instal·lació de dues casetes per a venda de bitllets i es dóna un acabat més digne al paviment de formigó existent a la parcel·la mitjançant morter específic per a creació de paviment imprès.

- Jardineres que actuen de delimitació del carril bici al costat amb la línia d'arbrat i marquesines metàl·liques.

- El disseny de paviments té per prioritat la seguretat tant per el trànsit de vianants com per a la circulació de bicicletes i l'ús del passeig de vianants com andana d'accés als autobusos.

- A la zona de l'aparcament dels Cinemes Canal Salat es millora i unifica la pavimentació i es trasllada l'accés a una distància major respecte de la rotonda, millorant les condicions de trànsit.

Les obres seran finançades per la institució insular amb un pressupost total de 181.981,43 €, i executades per l’Ajuntament de Ciutadella.Maó, 4 de març de 2019

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS